De avonden worden weer korter, dus is het weer tijd voor een goed boek, waarin veel interessants te ontdekken valt. Vanwege Corona kunnen we geen tentoonstellingen bezoeken. Daarom besteedt Galerie ‘De Schuur’ aandacht aan de ‘Kunstwerk van de week’ boeken van Ruud Streefkerk.

Deze week met Boek 11, 11e Jaargang 2019. Hierna elke week een volgende jaargang.

De ‘Kunstwerk van de week’ boeken zijn te koop voor € 40,- per stuk.

Voor €300,- 11 boeken, van elk jaargang 1 boek

Beeldend kunstenaar Ruud Streefkerk is begin 2009 gestart met het project ‘Kunstwerk van de week’. Een selecte groep belangstellenden ontvangt via internet wekelijks een door hem digitaal bewerkte foto, voorzien van interessante informatie over het afgebeelde onderwerp - geredigeerd door Yolanda Eveleens - veelal over de plek waar de basisfoto gemaakt is op zijn vele reizen door Europa.

.

Voor nadere informatie kunt u de website www.ruudstreefkerk.com  bezoeken of zich direct wenden tot ruudstreefkerk@gmail.com   Tel. 06 10915019

Ja ze zijn hu al te bestelen, zal niet te lang wachten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! J

Ruud Streefkerk