Planten Bloemen en planten, de organische vormen die de aarde bedekken en die zorgen voor voedsel en zuurstof en het opnemen van CO2. Allemaal redenen om de schoonheid ervan te benadrukken.

Planten

(2009 - 2017)

Frankrijk Een land dat door mij regelmatig is bezocht, en dan vooral vanwege zijn berglandschappen zoals de Alpen, het Centraal Massif, de Vogezen en de Pyreneeën.

Frankrijk

(2014 - 2017)

Het Dier Het blijft altijd boeiend om te zien hoe het leven in onnoemelijk vele vormen voorkomt. De unieke schoonheid van elk dier, zowel van een huismijt, als van een vis of leeuw.

Het dier

(2010 - 2017)

Het menselijk lichaam Het onderwerp van deze schilderijen is de combinatie van het menselijk lichaam met landschappen.

Het menselijk lichaam

(1998 - 2015)

Duitsland Deze werken zijn gemaakt op basis van landschappen die ik op mijn reizen door Duitsland ben tegengekomen.

Duitsland

(2010 - 2017)

Landschap Hoofdzakelijk werken die zijn ontstaan n.a.v. diverse landschappen die ik ben tegengekomen op mijn reizen.

Landschap

(2010 - 2017)

Denemarken Een lieflijk land met veel kust en glooiende graanvelden waar soms nog sporen van de oude Vikingen zijn te vinden.

Denemarken

(2009 - 2017)

Zweden Een land met veel meren en eeuwig zingende bossen, een indrukwekkende kust met rotstekeningen en in het noorden de eenzame toendra.

Zweden

(2014 - 2017)

Portret Het portret hier vindt men de uitdrukking van het gezicht zoals in dit geval de kunstenaar een ander waarneemt , het is een vorm van communicatie

Portret

(1997 - 2017)

Nederland Kunstwerken die zijn gebaseerd op indrukken die ik heb opgedaan in dit land, waar ik toevallig woon en werk, en waarvan ik elke keer als ik terugkom van een reis denk: wat is het hier eigenlijk mooi.

(2015 - 2017)

Monumenten Door mensenhanden gebouwde objecten, zoals kerken, kastelen, ruïnes, bruggen, etc. hebben model gestaan voor deze werken.

Monumenten

(1992 - 2017)

Spanje Een indrukwekkend land met prachtige ruige bergketens, kloven en hoogvlakten,dat ooit tegen Europa aangebotst is.

Spanje

(2016 - 2017)

België is verdeeld in twee delen, het vlakke land van Vlaanderen en het heuvelland van Wallonië. Als buurland van Nederland reis ik hier regelmatig doorheen.

België

(2010 - 2012)

Noorwegen Dit bergachtige deel van het Scandinavië schiereiland waar de oceaan majestueuze fjorden in het land heeft gekerfd en gletsjers de bergtoppen bedekken. Waar in de winter duisternis heerst en in de zomer de zon niet ondergaat.

Noorwegen

Werk dat is gemaakt aan hand van reis in polen

Polen

(2017)

Werk dat is gemaakt aan hand van reis in polen

Deze map bevat kunstwerken die ik gemaakt heb n.a.v. indrukken op een reis door Engeland en Schotland, o.a. de Schotse Hooglanden, langs de kust, Engelse- en Schotse tuinen.

Groot-Brittannië